StekkerWeb.nl - Oplaadpunten - Hotel Restaurant Café Sonnevanck - Wijk aan Zee - Nederland


Details

Categorie:Eten / drinken
Soort gelegenheid:Hotel / Restaurant / Cafe

Accu / Batterij Oplaadpunt Informatie

Totaal aantal elektrische oplaadpunten:3
Oplaadpunten voor elektrische auto 240v | Level 13
Snel oplaadpunten elektrische auto 400v. | Level 2
Snellaadpunten elektrische auto op 400v. | Level 3
Aantal oplaadpunten elektrische motor
Aantal oplaadpunten elektrische fiets3
Aantal oplaadpunten elektrische scooter
Aantal oplaadpunten voor scootmobiel
Aantal oplaadpunten elektrische step
Aantal oplaadpunten elektrische boot

Opladen kan met deze stekker(s)

Normale 230v stekker

Openingstijden

Maandag 09:00- 24:00uur
Dinsdag 09:00- 24:00uur
Woensdag 09:00- 24:00uur
Donderdag 09:00- 01:00uur
Vrijdag 09:00- 02:00uur
Zaterdag 09:00- 02:00uur
Zondag 09:00- 24:00uur

Faciliteiten | Mogelijkheden | Nabij

Draadloos internet
Overnachting mogelijk
Zwemgelenheid
Vis gerechten
Belegde broodjes
Verse koffie & thee
Alcoholische dranken
Congres / vergaderruimte
Restaurant
Aan wandelroute

Dit elektrische oplaadpunt van Hotel Restaurant Café Sonnevanck bevindt zich in Nederland in de Provincie Noord-Holland.

Ook Hotel Restaurant Café Sonnevanck promoot elektrisch vervoer en groen rijden en maakt stroom (bij) tanken van uw accu of lithium ion batterij mogelijk in de plaats Wijk aan Zee.

Elektrisch rijden en oplaadpalen of oplaadpunten in Nedeland en Europa zoeken voor uw elektrische auto, fiets of boot?

Zoek ook snel en simpel een stekker oplaadpunt op StekkerWeb.nl waar u goedkoop of gratis uw accu of batterij kunt opladen. Elektrisch rijden is de toekomst! De stekker erin!

Oplaadpunt beheerder

Hotel Restaurant Café Sonnevanck

Rijckert Aertszweg 2
1949 BD Wijk aan Zee
Nederland
Provincie: Noord-Holland

Telefoonnummer 0251 375300

Tarief oplading

gratis bij consumptie

Betaalmogelijkheden

- Bankpas
- Visa
Op honderd meter van één van de breedste stranden van Nederland staat in Wijk aan Zee dit kleurrijke hotel, restaurant, café Sonnevanck. Het publiek, al even bont, laat zich hier verwennen door opgewekte medewerkers. Oma glundert er te midden van haar kleinkinderen en de jonge ouders zakken er eindelijk weer eens lekker door. De rugzaktoerist filosofeert er met aangeschoven tafelgenoten en de zakenman vergadert er met collega's. De dorpsbewoner haalt er z'n kopje koffie of dagschotel en denkers breken er hun hoofd boven het schaakbord. De familie houdt er z'n reünie en de dichter draagt er af en toe voor. Ondertussen pingelt de beginnend gitarist er wat, en speelt de gevestigde muzikant er geregeld voor z'n plezier. De enthousiastelingen galmen luidkeels mee, anderen duiken rustig in de krant, boek of bed. En o ja, ook de hond mag mee. Want Sonnevanck is een allemansvriend!We beschikken ook over een prachtig terras waar de hele dag de zon schijnt! In de zomermaanden kunt u op het terras genieten van de levendigheid van de strandopgang van Wijk aan Zee.Naast de dagschotels, de vaste kaart en exclusieve diners pakt ons keukenteam ook culinair uit met de wisselende seizoensgerechten. En vriendelijk geprijsd.De lunch wordt geserveerd van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dinertijd is van 17.00 uur tot 21.00 uur (op vrijdag en zaterdag tot 21.30 uur).
  1. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  2. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  3. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  4. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  5. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  6. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  7. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  8. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
  9. Hotel Restaurant Café Sonnevanck
Deze advertentie is 49984 keer bekeken.
Toevoegen aan favorieten

Bedrijf / locatie

Op honderd meter van één van de breedste stranden van Nederland staat in Wijk aan Zee dit kleurrijke hotel, restaurant, café Sonnevanck. Het publiek, al even bont, laat zich hier verwennen door opgewekte medewerkers.
Oma glundert er te midden van haar kleinkinderen en de jonge ouders zakken er eindelijk weer eens lekker door. De rugzaktoerist filosofeert er met aangeschoven tafelgenoten en de zakenman vergadert er met collega's. De dorpsbewoner haalt er z'n kopje koffie of dagschotel en denkers breken er hun hoofd boven het schaakbord. De familie houdt er z'n reünie en de dichter draagt er af en toe voor. Ondertussen pingelt de beginnend gitarist er wat, en speelt de gevestigde muzikant er geregeld voor z'n plezier. De enthousiastelingen galmen luidkeels mee, anderen duiken rustig in de krant, boek of bed.
En o ja, ook de hond mag mee. Want Sonnevanck is een allemansvriend!

We beschikken ook over een prachtig terras waar de hele dag de zon schijnt! In de zomermaanden kunt u op het terras genieten van de levendigheid van de strandopgang van Wijk aan Zee.

Naast de dagschotels, de vaste kaart en exclusieve diners pakt ons keukenteam ook culinair uit met de wisselende seizoensgerechten. En vriendelijk geprijsd.

De lunch wordt geserveerd van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dinertijd is van 17.00 uur tot 21.00 uur (op vrijdag en zaterdag tot 21.30 uur).

Arrangement

Strandbios filmhotel arrangement

Hotel Sonnevanck heeft in samenwerking met het Strandbios nu iets vernieuwend:

Het Strandbios filmhotel arrangement: met zijn tweeën naar de film, slapen in het hotel aan zee en de volgende ochtend een ontbijt met een eitje, en dat voor € 55,-

Sonnevanck en de Strandbios zijn op korte loopafstand van elkaar te vinden aan de hoofdstrandopgang in het dorpscentrum van Wijk aan Zee.

Actie / aanbieding / overig

Op de vrijdag- en zaterdagavonden hebben wij live optredens van diverse artiesten van 21.00 tot 24.00 uur, met kleine uitloop tot 00.30 uur. Op de vrijdagavonden hebben we vooral wat rustigere muziek en op de zaterdagavonden wil het dak er nog wel eens af gaan! Check onze agenda op de website.
www.hotel-sonnevanck.nl

Hotel / Restaurant Sonnevanck in de provincie Noord-Holland heeft voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto's en graag zijn wij uw ook uw oplaadpunt in Wijk aan Zee.