Help

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Inloggen met uw gekozen gebruikersnaam en het verkregen wachtwoord per e-mail. Onder de landvlaggen ziet u staan profiel, klik hierop en vul bij wijzig wachtwoord uw keuze in en druk vervolgens op opslaan. U ontvangt automatisch een e-mail met uw gewijzigde wachtwoord.

Hoe plaats ik oplaadpunt advertentie op StekkerWeb?
Dit is alleen mogelijk nadat u een abonnement bij ons heeft afgesloten. Na aanmelding heeft u een wachtwoord per e-mail ontvangen. Inloggen doet u met uw gekozen gebruikersnaam en het verkregen wachtwoord per e-mail. Onder de landvlaggen ziet u staan advertentie, klik hier vervolgens op. Klik op de button: Advertentie plaatsen. Selecteer een categorie waaronder uw bedrijf / locatie valt. Let op, dit kunt u later niet meer wijzigen! U zult dan uw advertentie opnieuw moeten plaatsen. Kies dus de juiste categorie en klik op stap 2. Vervolgens vult u per tabblad datgene wat voor uw bedrijf/locatie van toepassing is, en middels de knop volgende kunt u alle tabs doorlopen en invullen. Wijgingen of aanvullingen kunt u later ook op deze manier doen. Na stap 3 kunt u foto;s uploaden, de geselecteerde afbeeldingen kunt u ineens plaatsen en inladen. Om de foto's te uploaden klik u op opslaan en wacht totdat de pagina vanzelf teruggaat naar uw overzicht, de afbeeldingen zijn dan bij uw advertentie geplaatst.

Hoe wijzig ik mijn advertentie?
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Onder de landvlaggen ziet u staan advertentie en na het klikken hierop komt u bij uw bestaande advertentie. Na klikken op het potloodje ziet u verschillende tabs, selecteer de tab waarop u de wijziging wilt gaan doen. Na wijzigen klikken op opslaan en uw advertentie is aangepast.

Hoe wijzig ik mijn afbeeldingen?
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Onder de landvlaggen ziet u staan advertentie en na het klikken hierop komt u bij uw bestaande advertentie. Na klikken op het icoontje fototoestel ziet u uw geplaatste foto's. Klik op bladeren en selecteer de nieuw te plaatsen afbeelding, klik vervolgens op opslaan. Wanneer u een afbeelding wilt verwijderen, klik dan op het rode kruisje en bevestig met OK.

Hoe werkt de zoekagent van Stekkerweb?
Om gebruik te kunnen maken van deze gratis service dient u zich eerst te hebben aangemeld. Met uw gebruikersnaam en verkregen wachtwoord logt u in op de website, onder de landvlaggen ziet u staan zoekagent, klik hierop en maak een selectie van datgene waarvan u op de hoogte gehouden wilt worden. Wanneer er een nieuw accu / batterij oplaadpunt wordt geplaatst op de website dan ontvangt u automatisch een e-mail. Wilt u alle nieuwe oplaadpunten in uw mailbox ontvangen ? Selecteer dan bij alle opties ALLE. Na inloggen op de site kunt u uw zoekopdracht altijd aanpassen of stopzetten.

Hoe kan ik een favoriete locatie opslaan?
Om gebruik te kunnen maken van deze gratis service dient u zich eerst te hebben aangemeld. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in op de website. Klik op het groene kruisje bij uw favoriete oplaadpunt / bedrijf of locatie, klik dan op OK op het berichten schermpje. Deze locatie is nu opgeslagen op uw favorieten pagina. Onder de landvlaggen staat favorieten ( wanneer u bent ingelogd ) en op deze pagina staan uw opgeslagen locaties.

Hoe kan ik mijn opgeslagen favoriete oplaadpunt / bedrijf of locaties bekijken?
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Onder de landvlaggen ziet u staan favorieten en na het klikken hierop ziet u een overzicht van uw favoriete locaties / oplaadpunten.

Hoe verwijder ik een favoriete locatie?
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Onder de landvlaggen ziet u staan favorieten en na het klikken hierop ziet u een overzicht van uw favoriete locaties / oplaadpunten. Door het klikken op het icoontje vuilnisbak bij de advertentie verwijderd u deze locatie.

Filter opties

Toegepaste filters