Nieuws en informatie over elektrisch vervoer in Nederland.

StekkerWeb oplaadpunten automatisch op de navigatie van TomTom?Ook uw bedrijf / locatie als oplaadpunt zichtbaar op het navigatiesysteem van TomTom?

Ja, dat is mogelijk. StekkerWeb werkt samen met TomTom en voor adverteerders op de website bieden wij deze service GRATIS aan!
 
Dit betekend dat wij ook uw oplaadpunt automatisch kunnen doorsturen naar TomTom zodat deze kan worden weergegeven op het navigatiesysteem.
 
Wel zo gemakkelijk, de gebruiker hoeft niet op de website een lijst met POI (points off interest) te downloaden naar zijn navigatiesysteem.
 
De oplaadpunten verschijnen automatisch op het navigatiesysteen van o.a. TomTom. Met nieuwe update's kan dan uw oplaadpunt / locatie  zichtbaar worden op de TomTom.
 
Wij bieden u deze service gratis aan echter kunnen TomTom en StekkerWeb u niet de garantie geven dat uw locatie wordt opgenomen.
 
Bij uw admin panel is een extra optie gemaakt waarmee u kunt aangeven of wij uw gegevens van uw locatie mogen doorsturen.
 
U heeft zelf de mogelijkheid om deze optie aan of uit te zetten.
 
Houdt u er wel rekening mee dat wijzigingen alleen worden doorgevoerd wanneer gebruikers een update versie hebben gedownload.
 
Updates van TomTom geschieden meerdere malen per jaar.
 
Ook deze service is voor onze adverteerders GRATIS!

 


<<< Terug naar overzicht 14-03-2011 17:22

Filter opties

Toegepaste filters