Over StekkerWeb

Elektrisch vervoer heeft de toekomst.

Het zal u niet ontgaan zijn dat elektrische vervoermiddelen ons straatbeeld de komende jaren gaan bepalen. Deze verandering gaat in razend snel tempo, hetzij volledig elektrisch of hybride. Maar waar kunt u uw elektrisch vervoermiddel opladen?

Inmiddels ontstaan er verschillende initiatieven en worden er accu en batterij oplaadpunten op diverse locaties aangeboden. Locaties waar uw voertuig zich oplaadt terwijl u ondertussen geniet van een hapje of een drankje.

Het opladen van uw elektrische auto kan met een normale 230 Volt aansluiting, en met name thuis heeft u met 8 uur weer een volle accu. Onderweg snelopladen bij een snellaadpaal zal de doorslag geven voor het nieuwe rijden met de elektische auto. Snelle oplaadpalen werken met een voltage van 400 Volt waardoor de accu sneller is opgeladen. Deze snelle oplaadmogelijkheid is afhankelijk van de techniek die in uw elektrische auto is ingebouwd en kan per merk verschillen.

Ook zijn er locaties waar u met groene stroom kunt opladen, maar ook opladen bij een solar oplaadpunt of een oplaadpunt welke met wind-energie stroom opwerkt. Deze laadpunten bij een groen tankstation treft u ook aan op de website.

Ook zijn er momenteel proeven gaande om inductief te kunnen opladen, draadloos opladen met inductie, dit systeem heeft vele voordelen voor de toekomst wanneer u bijvoorbeeld uw elektrische auto parkeert boven een inductie laadpunt. Het inductief laden start automatisch en het gebruik stekkers en laadkabels is hierdoor overbodig geworden.

Elke leverancier van een oplaadzuil / oplaadpaal plaatst op eigen websites een overzicht waar of deze elektrische laadpunten zich bevinden. Ook energie leveranciers en rijwielfabrikanten doen dit op eigen websites. Als gebruiker van een elektrische auto, elektrische fiets, elektrische motor, elektrische scooter, scootmobiel, step of elektrische boot moet u wanneer u op de hoogte wilt blijven waar of een oplaadpunt zich bevind nogal wat websites bezoeken. StekkerWeb maakt dit overbodig! De locaties die op de website gepresenteerd worden kunnen ook zichtbaar worden op het navigatiesysteem van o.a.TomTom.

StekkerWeb.nl is een volledig onafhankelijke website en fungeert als een platform website waar aanbieders van oplaadpunten tegen minimale advertentie kosten een oplaadpunt kunnen toevoegen. Snel, simpel en overzichtelijk kunt u een e-laadpunt zoeken op onze website die alle doelgroepen en aanbieders samenbrengt. Kijk op de website voor oplaadpunten in Nederland en Europa.

Oproep aan Gemeentes, overheidsinstellingen, scholen en openbare gebouwen, maak ook accu / batterij oplaadpunten!

Onze visie is deze: er zijn nog te weinig oplaadplaatsen waar inwoners hun elektrische vervoermiddel kunnen opladen. Plaatsen waar iemand zijn of haar elektrische fiets, scootmobiel of ander elektrisch vervoermiddel moet kunnen opladen zijn ondermeer: Gemeentehuis, buurthuis, secretariaat, ziekenhuis, zorginstelling, verpleegtehuis, maar ook een begraafplaats behoort hiertoe. Het beschikbaar stellen van accu oplaadpunten is een manier om (extra) service te bieden aan inwoners van gemeentes. Non-Profit instellingen mogen gratis adverteren op de website.

Voor ondernemers van een restaurant, snackbar, café, jachthaven, zwembad, museum, kasteel, dierentuin, vogelpark, attractiepark, winkel of shop bieden wij de mogelijkheid om een accu / batterij oplaadpunt te kunnen vermelden, op basis van een aantrekkelijk jaarabonnement. Ook uw oplaadlocatie kan door onze software automatisch doorgestuurd worden naar TomTom en na enkele maanden kan deze zichtbaar zijn op het navigatiesysteem.

Stekkerweb heeft zelf geen oplaadpunten maar heeft als doelstelling aanbieder en gebruiker met elkaar in contact te brengen, ongeacht waar deze woonachtig zijn en welke taal zij spreken. Zoekt u een oplaadpaal / oplaadpunt leverancier? Klik dan hier

Bezoekers worden automatisch doorgelinkt met o.a.de volgende domeinnamen: stekkerweb.be, stekkerweb.eu, stekkerweb.com, stekkerplek.com, stekkerplaats.com, stekkerbox.nl, stekkerplanet.com, accuoplaadpunten.nl, accuoplaadpunt.nl, batterijoplaadpunten.be, groenoplaadpunt.nl, groeneoplaadpunten.nl,

Vanzelfsprekend zijn deze namen ook opvraagbaar en bekend bij de zoekmachines van Google,Yahoo en Bing.

* Stekkerweb is een onderdeel van Overweel Website Services B.V. *

Filter opties

Toegepaste filters

NIEUWSBRIEF stekkerweb

Meld u aan
Newsletter