Promoot StekkerWeb.nl

Algemene voorwaarden promotor verbonden aan de website StekkerWeb.

De oplaadlocatie welke door mij gepromoot is en zich heeft aangemeld is niet mijn eigen locatie.(mocht dit bij controle wel blijken dan komt u niet in aanmerking voor de premie en zal uw promotor account permanent worden verwijderd).

De door mij aangebrachte locatie heeft dit op vrijwillige basis gedaan, ik heb de voordelen van adverteren als elektrisch oplaadpunt op de website StekkerWeb.nl uiteengezet en aanbevolen.

De door mij aangebrachte locatie heeft ten minste 1 aansluiting van 230 volt beschikbaar en bereikbaar voor het opladen van een elektrisch vervoermiddel.

Ik ga ermee akkoord dat er voor de 1e uitbetaling eerst een klein bedrag op mijn bankrekening wordt gestort ter controle van het juiste rekeningnummer en eigenaar.

Wanneer mijn adres of bankrekening wijzigt zal ik dit zelf aanpassen. (Opnieuw aanmelden als promotor met uw bestaande emailadres, uw eigen unieke code blijft dezelfde maar overige gegevens kunt u aanpassen).

Wanneer de door mij aanbevolen oplaadlocatie mijn unieke code tijdens aanmelden niet vermeld ben ik mij ervan bewust dat ik geen premie ontvang.(voorkom dit en vul samen het aanmeldformulier in)

Wat ik bijverdien als promotor geef ikzelf op bij de verplichte instanties. (u mag jaarlijks een bedrag bijverdienen zonder hierover belasting te moeten betalen.Kijk op de site van de belastingdienst welke vrijstelling voor u van toepassing is.)

Ik ben als promotor van StekkerWeb nooit aansprakelijk over het niet, of niet juist functioneren van de website StekkerWeb. Ook ben ik niet aansprakelijk voor teksten, foto’s en inhoud zoals is ingevuld door de eigenaar van de door mij aanbevolen oplaadlocatie op de website StekkerWeb.

Ik ga ermee akkoord dat de door mij ontvangen premie(s) op mijn bankrekening worden gestort en respecteer het besluit van StekkerWeb dat contante uitbetaling niet mogelijk is.

Filter opties

Toegepaste filters

NIEUWSBRIEF stekkerweb

Meld u aan
Newsletter